Кримінал

До 7 років ув’язнення засуджено 35-річного «любителя вибивання чужих боргів» з Чернігівщини

Чернігівською окружною прокуратурою серед іншого приділяється увага розкриттю злочинів минулих років.

Так, прокурором у суді доведено вину місцевого мешканця у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 8 років ув’язнення засуджено чоловіка, який забив до смерті пенсіонера на Чернігівщині

У квітні 2017 році засуджений під виглядом надання допомоги в поверненні боргу своєму родичу наніс потерпілому чисельні тілесні ушкодження, від яких останній незабаром помер. Тривалий час після цих подій зловмисник переховувався та вживав заходів до приховування доказів вчиненого.

Ще одним епізодом протиправної діяльності особи стало вчинення в серпні 2021 року грабежу (відкритого заволодіння чужим майном) з проникненням у житло (ч.3 ст. 186 КК України).  На цей раз потерпілим став той самий родич, якому засуджений раніше допомагав повертати борг. Як і в попередньому випадку потерпілий заборгував сусіду.  При цьому, обидва злочини вчинено в одній і тій же квартирі.

За результатами судового розгляду та оцінки наданих прокурором доказів судом правопорушника  визнано винним та призначено реальну міру покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button