Суспільство

Ідеї подорожі на машині по Європі атмосферними місцями

Європа славиться не просто атмосферними локаціями, а цілими містами та країнами, в яких можна нескінченно подорожувати автомобілем, відкриваючи для себе багато цікавого. Вибір залежить лише від власних уподобань, можливостей та відведеного часу на мандри. З огляду на наявність власного транспорту є можливість за одну поїздку побувати в безлічі дивовижних місцевостей, достатньо лише, щоб була зелена карта і бажання. Ділимося ідеями, де варто побувати насамперед.

Французька Рів’єра

Достатньо лише проїхатися вздовж Лазурного берега і можна милуватися Ніццою, Монако, Каннами. Неймовірний клімат, гарний краєвид навіть із вікна авто. Вважається одним із найпопулярніших місць у світі для тих, хто шукає бездоганний відпочинок та найкраще обслуговування.

Італійська Тоскана

Одразу після Франції можна вирушити до регіону, відомого завдяки неймовірним краєвидам, розмаїттям виноробень, романтичній середньовічній архітектурі та найбільшій культурній спадщині.

Пам’ятайте:

Подорожуючи потрібно «підлаштовуватися» під місцеве ПДР, не забувати, щоб зелена карта була не протермінована, а також знати особливості доріг країни, до якої плануєте поїздку.

Іспанська Барселона

Як це, подорожуючи Європою, не побувати в легендарному місті Іспанії? Відомістю його наділив не тільки знаменитий однойменний футбольний клуб, а й архітектурні шедеври та атмосферні площі. Найяскравішими пам’ятками Барселони вважаються: колумбійська статуя, парки Монжуїк і Гуель, архітектура Гауді, Готичний квартал, собор Саграда Фамілія, вулиця Лас Рамбас.

Хорватське узбережжя

Особливо варто поїхати в затишне містечко Прімостен. Розмірене життя, прекрасний краєвид, багата історія, постійні фестивалі, мальовничі місця не залишать нікого байдужим. Цей куточок Хорватії знаменитий пляжами, морським колоритом, набережною, виноробнями, старим кам’яним містом.

Німецька Баварія

Незвичайна культура, альпійська природа, старовинні замки, безліч фестивалів і яскравих локацій, то чому б не з’їздити до Німеччини? Особливо автотуристам рекомендується до відвідування Мюнхен, Зальцбург, Аугсбург, Регенсбург і Нюрнберг.

Нідерландський Амстердам

Надзвичайно затишне та красиве місце, до якого багато хто прикипить душею. Особливо приваблива для мандрівників система каналів, що створює неймовірне відчуття. На окрему увагу заслуговують прогулянки вуличками, архітектура, видовищне нічне життя, чудові парки.

Швейцарська розкіш

Унікальна атмосфера – у країні все прекрасно. Міста, розташовані біля берегів озер або у підніжжя альпійських гір. Незвичайні замки, що говорять про свою велику історію, найчистіший клімат. Крім того, не знехтуйте можливістю відвідати архітектурні шедеври, які навіть перебувають під захистом ЮНЕСКО. Звичайно, Європа багатогранна і прекрасна та не обмежується описаними сімома місцинами, але якщо бажаєте побувати в найатмосферніших місцях – з них варто почати.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button