Суспільство

Поліцейський офіцер Менської громади Віталій Полосьмак: «Відчуваю себе потрібним саме тут»

Поліцейський офіцер громади – це допомога, яка завжди поруч. Старший лейтенант поліції Віталій Полосьмак цілодобово дбає про правопорядок і безпеку на ввіреній йому території Менської громади Корюківського району. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Відповідальний, добросовісний, завжди готовий допомогти та відкритий до всіх місцевих мешканців – так у Менській громаді відгукуються про свого «шерифа» Віталія Полосьмака.

– Поліцейський офіцер громади – це і захисник, і надійний помічник, і радник та опора для людей у будь-якій ситуації. Ми постійно на зв’язку з нашим ПОГом – він завжди оперативно реагує на всі повідомлення і допомагає в різних життєвих ситуаціях, – говорить директор Менського міського центру соціальних служб Менської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Героя з Новгород-Сіверщини посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Віталій Полосьмак – місцевий, тому добре знає територію обслуговування, а мешканці громади – його.

– Моє завдання – цілодобово дбати про спокій, безпеку і порядок у громаді. Зараз я відчуваю себе потрібним саме тут. Слідкую, щоб навколо був порядок, а люди дотримувалися законів та правил воєнного часу. Багато уваги приділяю людям похилого віку – навідую, застерігаю від шахраїв. А також у фокусі уваги сім’ї з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, – пояснює поліцейський офіцер громади.

У старшого лейтенанта поліції доволі великий обсяг роботи за різними напрямками служби. Однак він прагне завжди бути корисним мешканцям громади та відчуває їхню підтримку.

Пам’ятайте, якщо ви потребуєте допомоги, завжди можете звернутися до свого поліцейського офіцера громади чи на спецлінію 102.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button