Суспільство

Як носити сабо та мюлі для будь-якого випадку: від повсякденного до шикарного

Зустрічайте нову секретну зброю весняно-літнього стилю – вишукані мюлі та сабо. Їхній унікальний відкритий силует ідеально підходить для теплої погоди та пропонує максимум можливостей для створення різнопланових ансамблів. Як тільки ви знайдете відповідну посадку та стиль, це взуття стане вашим фаворитом.

Сабо та мюлі – ці дві моделі взуття дуже схожі і можуть бути представлені у найрізноманітніших дизайнах: міцні та повсякденні, утилітарні та витончені, легкі, прикрашені та підняті. Вони знаходяться на межі між модним і вічним, а значить їх можна носити за найрізноманітніших обставин. Ось кілька порад зі стилізації.

Використовуйте силу милого декору

Мюлі з бантами мають довгу і багату історію, їхній ультражіночний стиль сягає 18 століття. Немає потреби включати в сучасні образи пишні спідниці чи корсети, плануючи, як носити мюлі у наш час. Вони надають особливості будь-якому крою: від кежуал-джинсів до кокетливої міні-сукні.

Замініть сандалі

Найпростіший спосіб носити мюлі та сабо – це стилізувати їх, як найближчий альтернативний аналог. Наприклад, сабо з відкритим мисом легко замінять сандалі в будь-якому ансамблі для теплої погоди. Для додаткового модного бонусу виберіть яскраву пару та носіть її із приглушеними нейтральними деталями.

Зберігайте зручність

Сабо на танкетці чарівно виглядають у тандемі зі спідницями чи сукнями завдовжки до підлоги. Вони не тільки додають родзинку м’якому та милому ансамблю, але і в них легше ходити, ніж у більшості інших туфель з аналогічною висотою підборів.

Слідкуйте за чіткістю деталей

Сабо з квадратним носком дають той самий ефект, що й туфлі-човники, але виглядають більш вишукано. Стилісти рекомендують поєднувати елегантні сабо із повсякденним одягом у діловому стилі, щоб вони краще доповнювали чисті лінії вашого образу.

Вибирайте розкішні прикраси

І без того вражаючий силует сабо і мюлі покращується, якщо на них наносять ефектні прикраси, такі як стрази, блискітки або квіткові аплікації. І найприємніше те, що для посилення ефекту вам не потрібні високі підбори. Навіть версії на плоскій підошві гарантовано стануть стильною окрасою вбрання.

Розгляньте гібридні моделі

Як ми згадували раніше, щоб зрозуміти, як носити взуття, потрібно знайти його найближчий аналог і зробити модну заміну. Це поширюється як на сандалії, і на лофери. Сабо та мюлі у стилі лоферів додають додатковий рівень вишуканості, особливо з низьким підбором та фурнітурою у стилі кінного спорту.

Спробуйте носити їх зі шкарпетками

Сабо на платформі – ідеальне взуття для поєднання зі шкарпетками. Моделі сезонних цукеркових кольорів відмінно виглядають з прозорими шкарпетками, рюшами або візерунковими панчішно-шкарпетковими виробами.

Зберігайте невимушеність

Сабо на платформі – це простий спосіб надати розслабленої вишуканості вашим джинсам та футболці. Корисно розглядати їх як вдосконалену версію шльопанців та вибирати моделі з мінімальними, але ефектними деталями дизайну, такими як плетіння або кольорові блоки.

Грайте на стильових контрастах

Багато наших улюблених образів у вуличному стилі включають деяке зіставлення жанрів. Сміливий модний вибір народжується з напруги та контрасту, наприклад, із поєднання пари мюлей з ремінцями, велосипедних шортів та худі оверсайз. Повірте, вам буде складно знайти інше таке ж розкішне і зручне вбрання.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button