Суспільство

Випускники з села, що на Чернігівщині, організували благодійний випускний

11-класники з села Стольне, що на Чернігівщині, організували благодійний випускний вечір. На захід запросили своїх односельчан. Головною умовою для того аби відвідати подію був донат. 

  • Зробити власний випускний благодійним заходом – рішення, яке було прийняте нами дуже давно. Ми навіть не роздумували над іншим варіантом проведення нашого свята. Традиційно на випускний вечір приходить надзвичайно багато місцевих жителів, тож ми сприйняли це як чудову можливість аби хоч якось віддячити нашим захисникам, завдяки яким ми і мали змогу спокійно відсвяткувати завершення нашої шкільної історії, — у коментарі для «ЧЕЛАЙН» розповіла випускниця Стольненської школи Катерина Сиромля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Контури дівочої краси»: в Чернігові студенти-художники відкрили виставку картин (Відео)

На вході до зали, де відбувався захід, учні школи залишили банку, в яку кожен бажаючий міг закинути бажану суму донату, таким чином отримуючи можливість відвідати подію. Отож подію відвідало кілька десятків жителів Стольного, а загальна сума, яку вдалося зібрати – 12 тисяч гривень.

  • Ми прийняли рішення, що зібрані кошти передамо волонтеру з Мени, Олексію Прищепі. Він допомагає військовим ЗСУ з нашої громади, — розповіла у коментарі для «ЧЕЛАЙН» директор Стольненської школи Олена Шумейко.

Спілкувалась: Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button