Новини

Як користуватись убтаном?

Унікальний порошок продовжує викликати все більше цікавості серед тих, хто надає перевагу натуральним засобам для обличчя. Продукт має дійсно неповторну комбінацію властивостей. А його делікатний склад зберігає шкіру від ушкоджень та агресивних впливів. Тож давайте розберемось, як варто використовувати засіб для того, щоб досягти його максимальної ефективності?

Способи використання убтану

Легкий натуральний порошок відомий, в першу чергу, як гідний засіб для очищення обличчя. Його можна використовувати після міцелярної води або гідрофільної олії для того, щоб забрати залишки забруднень та декоративної косметики. Убран чудово підходить й для очищення шкіри від себуму та природних сполук, які так чи інакше утворюються протягом для.

Основний секрет використання убтану полягає у правильному приготуванні пасти. Це не складно, потрібно лише дотриматись пропорцій. Так, для очищення шкіри буде достатньо однієї чайної ложки порошку. Його потрібно змішати з невеликою кількістю теплої води та делікатними рухами нанести на вологе обличчя. Залишиться змити пасту через три хвилини проточною водою та насолоджуватись сяючим результатом.

В асортименті відомого українського виробника натуральної косметики Надприродна представлений убтан https://nadprurodna.com/product/ubtan-dlia-oblychchia/, який вдало поєднав у собі ефект очищення, живлення та навіть тонізації. З особливостями продукту та різноманіттям способів використання можна ознайомитись на сайті бренду. При регулярному застосуванні пудри шкіра набуває більш здорового вигляду, отримує рівномірний тон та стає гладкою.

Убтан зі збалансованою органічною формою став відмінною основою для маски, яку можна наносити від 1 до 3 разів на тиждень. Щоб спробувати на собі вражаючий ефект від цього способу використання, утворіть делікатну пасту з теплою водою. Після цього — додайте декілька крапель натуральної сироватки, нанесіть утворену суміш на шкіру, залиште на 15 хвилин та змийте водою.

І, нарешті, убтан може слугувати делікатним скрабом, який обережно видаляє відмерлі рештки клітин зі шкіри, вирівнюючи її поверхню та надаючи сяючого вигляду. Достатньо використовувати пасту кілька разів на тиждень, щоб вже через місяць пробачити потрібний результат. Хоч убтан і не є дуже поширеною формою на теренах нашої країни, проте він стрімко набирає попит та викликає чимало цікавості. Проте краще один раз самостійно спробувати та оцінити його неперевершені ефекти на собі, ніж задовольнятись численними відгуками.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button