Кримінал

У Чернігівському районі поліцейські затримали торгівця наркотичними засобами

Оперативники відділення поліції № 1 (с. Козелець) Чернігівського райуправління поліції викрили 45-річного місцевого жителя, який збував наркотичні засоби. Зловмиснику оголошено про підозру та вручено клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Поліцейські отримали інформацію про те, що 45-річний житель селища Козелець торгує забороненими наркотичними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Друг просить у борг»: житель Чернігівщини віддав шахраям 12 тисяч гривень

Після документування чергового факту збуту наркотичних засобів поліцейські під процесуальним керівництвом Козелецької окружної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» за місцем мешкання затримали наркодилера. При особистому огляді у зловмисника вилучили готові до збуту наркотичні засоби та грошові кошти за вже проданий «товар». В ході проведення санкційного обшуку в квартирі правопорушника правоохоронці також виявили та вилучили наркотичні засоби, листи призначеннь на препарати наркотичних засобів, грошові кошти та мобільний телефон.

Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Наркозбувальника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вона визначає відповідальність, зокрема, за збут наркотичних засобів, вчинений повторно. Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років. Також затриманому вручено клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button