Війна

Чернігівщина у жалобі: загинув воїн з Бобровицької громади

У Бобровицькій громаді знову чорний колір жалоби. Повернувся додому на щиті бобровичанин, воїн-Герой Кошель Ігор Миколайович.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади.

Старший солдат Кошель Ігор Миколайович народився в м. Носівка Носівського району Чернігівської області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі №2 в місті Бобровиця Ніжинського району Чернігівської області, потім – у професійно-технічному училищі, де отримав професію верстатника.

З 1990 по 1992 роки проходив строкову службу на посаді розвідника та старшого розвідника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сосницькій громаді прощалися із загиблим військовим

Після звільнення зі строкової служби працював на різних посадах на підприємствах Чернігівської та Київської областей різних форм власності. Останнє місце роботи – охоронник ТОВ «Земля і Воля» в м. Бобровиця.

У липні 2022 року був призваний по мобілізації на військову службу в Збройні Сили України, захищав Батьківщину в рядах військової частини А7331 (165 окремий батальйон територіальної оборони) у складі 119-тої окремої бригади територіальної оборони (119 ОБрТрО) — кадрованого формування Сил територіальної оборони України у Чернігівській області. Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Північ» Сил ТрО.

У складі бригади Ігор Михайлович брав участь у обороні міст Бахмут, Соледар Донецької області.

Загинув 10 березня 2024 року в районі селища Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області при виконанні бойового завдання. Назавжди залишився вірним Військовій присязі та українському народу, віддавши своє життя боротьбі за незалежність та свободу України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button