Суспільство

Чернігівців просять зменшити споживання води в години пік

Через аномальне підвищення температури повітря, вчора на території міста Чернігова спостерігалося суттєве зростання споживання води в години максимального розбору.

Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал».

Нагадуємо, що через агресію рф на території Чернігова знищена одна з головних водопровідних насосних станцій. З огляду на суттєве зростання споживання води, в Чернігові фіксується падіння тиску в мережі, що призводить до відключення води в тих районах міста, які обслуговувала знищена водопровідна насосна станція. Особливо це відчувається в районі Масанів і Подусівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додаткові відключення: в обленерго показали графік на сьогодні

Учора видобуток води йшов на максимумі можливостей, і єдиний шанс забезпечити водопостачання на всій території міста — це зменшити споживання води в години максимального розбору з 19:00 до 22:00 та з 7:00 до 10:00.

«Прохання до мешканців міста Чернігова не використовувати систему централізованого водопостачання для поливу зелених насаджень у зазначений період.

Працівники КП «Чернігівводоканал» роблять усе можливе, щоб послуга з централізованого водопостачання та водовідведення надавалася в режимі 24/7. Але не все залежить від нас», — йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button