Суспільство

Від понеділка окремі маршрути громадського транспорту у Чернігові зазнають змін

На період перекриття перехрестя вулиць Івана Мазепи та Музичної (пов’язаним із ремонтними роботами) вносяться наступні зміни в маршрути громадського транспорту.

Про це повідомляє Управління транспорту.

Тимчасово скасовуються тролейбусні маршрути № 4 та №7. Тролейбусний маршрут № 8 тимчасово змінить свою назву на № 8Т «Міська лікарня №2 — КСК».

Тролейбуси курсуватимуть за наступним маршрутом: «Міська лікарня №2»-проспект Михайла Грушевського-проспект Левка Лук’яненка-вул. Шевченка-вул. Василя Тарновського-вул. Преображенська-вул. Олександра Довженка-вул. Івана Мазепи до кінцевої зупинки «КСК» (та в зворотному боці за аналогічним маршрутом через вул. Соборності, Володимира Коваленка, 1-ї Танкової бригади).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змушені саджати город і торгувати: пенсіонери з Чернігівщини – про урожай і ціни на городину (Відео)

Тимчасово дадається тролейбусний маршрут № 6Т «вул. Незалежності — готель «Україна» (через площу Перемоги).

Тролейбуси курсуватимуть за наступним маршрутом: Вул. Незалежності-вул. Любецька-вул. Івана Мазепи-проспект Перемоги-проспект Миру до зупинки «готель Україна» (та в зворотному напрямку по проспекту Миру, вул. Івана Мазепи, вул. Любецька, вул. Незалежності).

Автобуси № 22,29, 33 від перехрестя Івана Мазепи та Олександра Мацієвського об’їзжатимуть перекриту ділянку по вулицями Олександра Мацієвського, вул. Промислова, вул. Музична, вул. Олександра Довженка, вул. Івана мазепи та далі за своїми маршрутами в прямому та зворотному напрямках.

Таким чином зупинки громадського транспорту «вул. Музична», «Нафтобаза», «вул. Пантелеймонівська» тимчасово не обслуговуватимуться громадським транспортом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button