Суспільство

Проведи вечір п’ятниці з користю: юних чернігівців запрошують пограти в настільні ігри

Щоп’ятниці в Туристично-інформаційному центрі в Чернігові збираються юні чернігівці, аби поспілкуватися та пограти в настільні ігри. Такі зустрічі вже стали традиційними і несуть у собі не лише певний розважальний елемент, але й інтелектуальний – пізнавальний. Оскільки саме завдяки настільним іграм діти розвивають свою пам’ять, увагу, логічне мислення та спостережливість. Такі ігри допомагають краще концентруватися на певних речах і мислити стратегічно.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП у Сновську (Фото)

«Ця ініціатива триває уже кілька місяців. Наразі дуже важливо особливо в літній час чимось зайняти дитину. Бо батьки часто переживають, де їхні діти в цей час можуть бути. І тут інтелектуальна складова є дуже важливою. Ніщо так не розвиває дітей, як настільна гра. Ми показуємо такими зустрічами приклад того, як можна проводити час, а також, якщо дітей зацікавила гра, то вони можуть пограти в цю гру вдома, з батьками. Наприклад, під час вимкнення світла. У нас дуже багато варіантів настільних ігор і ми пропонуємо учасникам наших вечорів взяти якусь гру з собою, пограти в неї вдома та повернути наступної п’ятниці. Таким чином ми популяризуємо настільні ігри та доводимо, що можна цікаво провести час без гаджетів у нашому місті», – розповіла в коментарі ЧЕЛАЙН Катерина Литвин, заступниця начальника управління культури і туризму ЧМР.

У настільні ігри можуть пограти юні чернігівці віком від 8 до 14 років включно щоп’ятниці о 17.00 в Туристично-інформаційному центрі.

Оксана Замятіна

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button