Спорт

Діти проти батьків: у Кудрівці відбуваються футбольні змагання

У с. Кудрівка Сосницької ТГ організовують родинні змагання з футболу. Вони вже стали традиційними та відбуваються друге літо поспіль. Як зазначає тренер футбольної школи «Кудрівка Юніор» Ігор Мищенко, мета такої гри полягає в об’єднанні батьків із їхніми дітьми за спільним заняттям.

«Минулого року ми в Кудрівці такі змагання проводили вперше, учасникам сподобалося, навіть приїжджали грати у футбол дідусі юних футболістів. Цього літа ми вже провели два такі футбольні турніри. Між шестирічними та семирічними дітьми і їхніми батьками. Загалом було 70 учасників. Ми поділили команди по п’ятеро. Друга гра була між 12-річними футболістами року та їхніми батьками. Третя гра відбудеться 20 липня. Вона буде завершальною в цьому футбольному турнірі. Головна мета – об’єднати батьків і дітей, провести весело та з користю вільний час. Зазвичай перемагає дружба», – розповідає тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдав 16 ударів ножем, однак потерпілий дивом вижив: у Чернігові 51-річного чоловіка засудили за замах на вбивство

За словами Ігоря Мищенка, футбольна школа «Кудрівка Юніор» була створена п’ять років тому і наразі є дуже популярною в районі. В ній займаються приблизно 90% юних футболістів із Сосницької ТГ, проте є й такі, хто приїжджає на навчання з інших громад Корюківського району.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button