Надзвичайні події

На Сновщині впродовж минулого тижня сталися дві ДТП за участі мотоциклістів, одне з них – смертельне

20 липня на трасі між містом Сновськ і селом Кучинівка, що у Сновській громаді, відбулася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикліста. За словами очевидців, чоловік не впорався з керуванням, через що злетів з дороги у кювет обабіч траси.

«Факту ДТП зареєстровано не було, адже водій із власної необережності з’їхав із дороги. Шкоди нікому не завдав, крім себе. Відповідно, надав щодо цього пояснення», – зазначила в коментарі для ЧЕЛАЙН речниця поліції Чернігівської області Наталія Слабеняк.

Нагадаємо, 19 липня в місті Сновськ сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та мотоцикла. В результаті ДТП водій двохколісного отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Пізніше внаслідок отриманих травм помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині за добу потонуло троє чоловіків

За словами місцевих відомо, що загиблий був військовослужбовцем, до Сновська чоловік приїхав у відпустку.

«Поліцейські встановили, що 39-річний водій автомобіля Nissan, виконуючи розворот біля однієї з будівель у місті Сновськ, допустив зіткнення з водієм мотоцикла Honda під керуванням 29-річного жителя Чернігова, який рухався в попутному напрямку», – прокоментувала Наталія Слабеняк.

За цим фактом слідчий поліції розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button