Війна

Вбиті росією: поїхав до міста по продукти та ліки для трирічного сина, дорогою підірвався на міні

Анатолій Чертиков разом із родиною та родичами під час повномасштабного вторгнення поїхав із Ніжина до села, в якому жила бабуся, до Бакаївки. 

Із 26 лютого селом почала ходити ворожа техніка. В цей час захворів трирічний син, та й продуктів було обмаль, тож Анатолій вирішив разом із родичем з’їздити до міста. 7 березня дорогою вони натрапили на ворожу міну. Обидва чоловіки загинули на місці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поліція розслідує обставини ДТП, у якій травмувався мотоцикліст

 «Їх не було кілька годин. За цей час дорогу замінували, але ані ми, ані чоловіки про це не знали. Вони їхали швидко, щоб не натрапити на ворожу колону. І отак наїхали на міну», – згадує дружина Юлія.

Анатолій народився в Ніжині. Згодом родина переїхала в Миколаївську область, там і минуло дитинство. Після школи хлопець навчався в будівельному коледжі в Миколаєві, а потім вступив до Київського національного університету будівництва та архітектури, де здобув освіту за спеціальністю «Інформаційні технології і проєктування».

Після навчання служив строкову, а згодом приїхав до Ніжина, де на той час уже жили його батьки.

Працював у магазині електроніки «Ельдорадо». За п’ять років із продавця піднявся до посади заступника керівника магазину. Потім одружився, в родині народився син. У грудні 2018-го Анатолію запропонували посаду директора в магазині. В Анатолія Чертикова залишилися дружина, син, батьки і сестра.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button