Суспільство

На Чернігівщині рибалка двома сітками наловив 21 екземпляр риби і завдав збитків на понад 50 тисяч гривень

На озері поблизу села Кудрівка Сосницької громади житель Чорнотич з човна двома сітками, що є порушенням Правил любительського рибальства, наловив риби та завдав збитків на понад 52 тисячі гривень.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

Вчора, 3 серпня, Чернігівським рибоохоронним патрулем під час спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками Сосницького РВП ГУНП в Чернігівській області на водоймах Крюківського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

В протизаконний спосіб порушник добув  21 екземпляр риби: окунь звичайний – 12 шт, плітка звичайна – 4 шт, карась сріблястий — 3 шт та лин — 2 шт. Збитки, завдані рибному господарству України  склали  52 128 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині протягом доби рятувальниками ліквідовано п’ять пожеж

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Сосницького РВП в Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Сосницького районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову, човен BARK та трактор ZUBR вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button