Війна

Російські війська збільшили використання ФПВ-дронів на Чернігівщині

В ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» речник оперативно-тактичного угруповання «Сіверськ» Вадим Мисник повідомив, що росіяни збільшують кількість ФПВ-дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вихідних правоохоронці виявили п’ятьох жителів Чернігівщини з речовинами схожими на наркотичні

«Обстановка оперативна напружена, але цілком контрольована Силами оборони України. Ворог постійно не змінює свою тактику, це щоденні обстріли прикордоння, здійснює також обстріли вглиб цих областей. Здебільшого використовує весь наявний арсенал озброєння. Це артилерія різного калібру. Останній час ми спостерігаємо, що дуже збільшилось використання ворогом ФПВ-дронів, ударних безпілотних літальних апаратів. Також останніми днями обстрілює із застосуванням авіації — некерованими авіаракетами. Але сьогодні зранку була інформація, що застосовували й керовані авіабомби», — повідомив Мисник.

За його словами, ротації та переміщення російських військових залежать від того, до яких дій вони вдаються на інших напрямках. Їхня воєнна присутність на кордоні Чернігівської та Сумської областей є постійною.

Речник розповів, що постійно застосовуються і розвідувальні дрони, але українська армія їх збиває. Джерело: https://www.ukrinform.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button