Суспільство

Як позбутися мишей у будинку раз і назавжди

Миші приносять чимало незручностей не лише мешканцям приватного сектора, адже останнім часом гризунів можна зустріти й у багатоповерхових будинках. Тварини не лише гризуть дроти, псують меблі та залишають неприємний запах, але поширюють збудників захворювань, багато з яких можуть бути смертельно небезпечним для людини. Інфекція знаходиться в екскрементах і переноситься на лапках, тому боротьба з мишами повинна робитися відразу після виявлення перших доказів неприємного сусідства.

Миші у будинку і причини позбавитися від них

Причинами появи дрібних гризунів можуть бути не лише пошук місця для зимівлі й виведення потомства, але і пошук джерела їжі. Миші можуть з’явитися у квартирі абсолютно випадково, наприклад, забігти зі сміттєпроводу або “приїхати” разом з меблями під час переїзду. Дрібні шкідники відрізняються всеїдністю і дуже швидко розмножуються. Якщо у квартиру потрапить вагітна самиця, то боротьба зі звірятками ускладниться.

Поява гризунів у будинку завжди насторожує, адже тварини можуть переносити важкі для людини й домашніх тварин захворювання, серед яких:

  • сказ;
  • лептоспіроз;
  • токсоплазмоз;
  • ендемічний висипний тиф;
  • везикулезний рикетсіоз.

Про присутність “непроханих гостей” у будинку свідчить поява неприємного запаху сечі, нічні шерехи й псування меблів. Усі вищеперелічені проблеми є головними причинами, через які знищенням мишей треба займатися якнайшвидше.

Методи боротьби з гризунами

Найпопулярнішим способом, що дозволяє позбавитися від мишей у будинку, є зовсім не кіт (який буває пасивним відносно хворих гризунів), а звичайна мишоловка. Для боротьби з великою популяцією використовують токсичні засоби та приманки: після поїдання отруєних зерен, тварини гинуть впродовж декількох годин. Також для винищування застосовують липучки, потрапляючи на які шкідники гинуть.

У число “гуманних” методів, що допомагають позбавитися від мишей, зараховують ультразвукові відлякувачі та живоловки. Але такі варіанти не приносять результату, і дуже скоро звірятка повертаються в місця колишнього мешкання. Попри безліч варіантів, за допомогою яких можна винищити мишей, найбільш дієвим способом, що гарантує знищення шкідників у будинку, є професійна дератизація.

Дератизація і її переваги

Професійна обробка приміщень, де оселилися миші та інші гризуни, що завдають шкоди людині і її майну, є кращим способом знищення шкідників. Відповідний метод, а також приманки та отруйні засоби обиратимуться виходячи з:

  • кількості гризунів,
  • складнощів обробки,
  • типу приміщення,

і інших чинників (наприклад, наявність харчових продуктів в зоні мешкання мишей, меблів, обробки).

Позбавитися від мишей у будинку назавжди допоможуть фахівці СПК “Ліквідатор”. Підприємство є лідером на ринку послуг з дератизації, дезинфекції та дезінсекції, має безліч відгуків від клієнтів і державних нагород.

В ході проведення робіт фахівці компанії не лише знищують гризунів, але і проводять додаткову дезинфекцію приміщення, в якому можуть залишатися віруси та бактерії, які переносять миші. У комплексі з процедурою винищування гризунів здійснюється дезінсекція (адже звірятка можуть приносити на собі бліх), а також обробка прилеглих територій, що дозволяє закріпити досягнутий результат.

З повним переліком послуг, умовами співпраці й вартістю робіт можна ознайомитися на сайті. Тут же є номера телефонів, за якими можна замовити виїзд фахівців СПК “Ліквідатор” додому або в офіс. Усі заявки приймаються через головний офіс. Оператори чекають дзвінки щодня з 8.00 до 22.00, а роботи зі знищення шкідників ведуться цілодобово. Для зручності клієнтів на сайті є форма для швидкої відповіді й опція зворотного дзвінка.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button