Війна

Нищив ворога в лігві загарбника: у Курській області загинув воїн з Чернігівщини

Завтра, 14 серпня, повертається додому на щиті воїн-Герой, солдат Геннадій Володимирович Іванко, житель с. Соколівка Новобасанської громади.

Про це повідомляє Бобровицька громада.

Іванко Геннадій Володимирович народився 10 травня 1997 року в селі Соколівка Ніжинського району Чернігівської області, де й проживав та працював у сфері сільського господарства.

Був призваний на військову службу по мобілізації 30 квітня 2024 року першим відділом Ніжинського РТЦК та СП в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі російські БПЛА атакували енергооб’єкти на Чернігівщині

Брав безпосередню участь у захисті України на посаді стрільця — номера обслуги 4 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 10 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону. Нищив ворога в лігві загарбника — Курській області російської федерації.

Вірний військовій присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання за призначенням, отримав поранення несумісні з життям на полі битви, під час стрілецького бою.

Загинув 9 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Шептухівка Кореневського району Курської області.

До останнього подиху Геннадій Володимирович Іванко був відданий Військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button