Суспільство

Які аксесуари до смартфонів краще придбати для комфорту?

Важко уявити сучасну людину без мобільного телефону. Але зазвичай також хочеться підібрати аксесуари для смартфонів для більш комфортного дозвілля. Пропонуємо ознайомитися з топом виробів, що неодмінно покращать ваш досвід користувача.

Bluetooth колонка

Для тих, хто надає перевагу якісному звуку та прослуховуванню музики в компанії, неодмінно підійде портативна колонка, що підключається до смартфону через Bluetooth. Адже досить часто вбудованих динаміків у смартфоні недостатньо для якісного відтворення музики на вечірках чи пікніках. При виборі такого аксесуару враховуйте наступне:

  • рівень потужності;
  • сабвуфер;
  • наявність входу для картки пам’яті microSD;
  • ємність акумулятора.

Гучність музики залежить багато в чому від рівня потужності колонки. Якщо вам достатньо середнього звучання, вам підійдуть аксесуари потужністю від 2 Вт до 3 Вт, для сильнішого відтворення вибирайте пристрої від 60 Вт до 120 Вт.

Портативні колонки відмінно підключаються до смартфонів або планшетів, але можливість підключити карту microSD стане додатковим плюсом. Якщо ви хочете насолоджуватись музикою якомога довше, вибирайте колонки з великою ємністю акумулятора.

Чохол-акумулятор

Якщо ви багато використовуєте телефон для роботи або подорожі, зверніть увагу на чохол з можливістю підзарядки. Такі чохли візуально виглядають, як і звичайні кейси, але мають ущільнену стінку і працюють як повербанк.

Вам достатньо поставити свій смартфон у чохол, і він почне заряджатися. Принцип роботи дуже простий, адже усередині є вбудований акумулятор та штекер. Як правило, такі пристрої мають індикатор заряду і кнопка включення.

Тримач для телефону

Якщо ви часто керуєте автомобілем і вам потрібно стежити за дорогою, використовуючи телефон, тримач для телефону стане гарним рішенням. Такі аксесуари дозволять вам зручно закріпити смартфон, роблячи поїздку комфортною та безпечною. Існує кілька способів кріплення утримувачів:

  • На дефлектор, адже такі тримачі мають спеціальне хрестоподібне кріплення, що щільно входитиме в дефлектор машини. Ці види власників вважаються універсальними та підходять всім маркам автомобілів.
  • На лобове скло. Вони мають вакуумну присоску, дозволяють водієві не відволікатися від дороги, а процес кріплення смартфона вважається досить зручним.
  • На панель приладів. Це найбільш зручний варіант, адже він не заважає огляду дороги, смартфон буде надійно закріпленим, а водій може самостійно регулювати кут повороту та нахилу смартфона.

Як бачите, аксесуарів для смартфонів досить багато. Ми описали лише 3 найбільш популярні варіанти. Ви можете вибрати саме те, що вам необхідно для комфортного використання.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button