Війна

Посилення бойової роботи: підрозділи Чернігівської бригади ТрО відвідав полковник Дмитро Синявський

Полковник Дмитро Синявський, начальник Регіонального управління Сил ТрО «Північ» ЗСУ, разом з офіцерами управління відвідав підрозділи Чернігівської бригади ТрО, де взяв участь у нараді з офіцерами формування.

Під час зустрічі обговорювали особливості бойової роботи підрозділів, ситуацію на ділянці фронту та із забезпеченням батальйонів, які виконують бойові завдання. Особливу увагу приділили питанням застосування безпілотних літальних апаратів і захисту за допомогою засобів РЕБ, зокрема ефективності роботи системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові через аварію частина будинків приватного сектору на два дні залишиться без води

Дмитро Синявський наголосив на важливості посилення цих напрямів у 119-й бригаді тероборони.

– За допомогою засобів РЕБ ми суттєво зменшимо наші втрати, а ефективне використання БПЛА дасть нам більше інформації про ворога на ділянці фронту та допоможе якісно знищувати різні цілі окупантів. Тому над цими питаннями треба працювати щодня, – наголосив він.

Окрім цього, полковник звернув увагу на важливість збереження особового складу підрозділів через підвищення їхньої навченості.

– Кожен підготовлений боєць – це не лише ефективний захист наших позицій, а й збережене життя. Тому ми повинні приділяти максимальну увагу навчанню та підготовці наших військовослужбовців, – зазначив він.

Також начальник управління під час зустрічі поспілкувався з особовим складом підрозділів. Пропозиції та думки військовослужбовців були враховані для подальшого удосконалення оборонних рубежів бригади.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button