Суспільство

Лини, щуки та карасі: на Чернігівщині рибалка незаконно наловив риби майже на 50 тисяч гривень

Учора, 27 серпня, Чернігівський рибоохоронний патруль разом із працівниками Сектору водної поліції Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області на водоймах Чернігівського району викрив грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

На озері поблизу села Козероги Гончарівської громади місцевий житель ловив рибу двома забороненими знаряддями лову – сітками поріжними. В протизаконний спосіб порушник добув 25 екземплярів риби, загальною вагою 23 кг: дев’ятнадцять карасів сріблястих, п’ять щук та одного лина. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 48 977 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові дитина випала з вікна

На місце викликали слідчо-оперативну групу Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області. Відомості про вчинене правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника склали адміністративний протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винного до відповідальності. Водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучили. Крім цього, рибоохоронці нагадують, що з 5 серпня по 20 вересня (включно) на території всієї Чернігівської області триває заборона на вилов річкових раків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button