Війна

На Чернігівщині поліцейські спільно з місцевою владою евакуювали з прикордоння двох пенсіонерів

Минулої доби ворог вкотре завдав численних ударів по Семенівській громаді Новгород-Сіверського району. Внаслідок обстрілу у прикордонному селі вогнем пошкоджено 6 будинків та 11 господарчих будівель. З проханням про евакуацію до поліції звернулося літнє подружжя – 82-річний Володимир Пилипович та 75-річна Зоя Самійлівна. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Поліцейські відділення №1 (м. Семенівка) Новгород-Сіверського райвідділу поліції спільно з міським головою Семенівки негайно прибули на допомогу пенсіонерам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три громади Чернігівщини – під ворожим вогнем

Помешкання подружжя розташоване за три кілометри від кордону з країною-агресором. Покинути рідну домівку та нажите майно літнім людям болісно і важко. Однак постійні ворожі обстріли та регулярні вибухи боєприпасів, скинутих російськими безпілотниками, не залишили інших варіантів.

Тож семенівські поліцейські у тісній взаємодії з місцевою владою організували надання пенсіонерам транспорту для перевезення речей, допомогли швидко завантажити речі та успішно супроводили на безпечну територію.

– Ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу з мешканцями сіл, розташованих найближче до кордону. Всіляко переконуємо громадян виїздити у безпечні місця та активно допомагаємо їм у цьому. У нас повне взаєморозуміння і чітка взаємодія з місцевою владою, тож спільно вирішуємо всі організаційні питання щодо евакуації та житла у безпечнішому місці, – пояснив безпосередній учасник всіх евакуаційних заходів, керівник поліції Семенівщини Володимир Єрмоленко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button