Кримінал

Ввів дані картки та втратив 35 тисяч гривень: чернігівець натрапив на шахрайську схему 

Учора до поліції звернувся 23-річний житель Чернігова, який на популярному сайті оголошень в Інтернеті розмістив пропозицію з продажу супутникової тарілки. Однак замість отримання грошей за свій товар молодик втратив 35 тисяч власних коштів. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Одразу ж в месенджері хлопцю написала дівчина та повідомила про бажання придбати товар шляхом оформлення інтернет-доставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині попрощалися з 30-річним захисником, який загинув під час виконання бойового завдання на фронті

Незнайомка надіслала посилання на доставку в один із месенджерів, але заявник відмовився, пославшись на те, що цим месенджером він не користується.

Але «покупниця» була наполеглива та трохи згодом написала продавцю в іншому месенджері вже з іншого номера. Незнайомка надіслала посилання на оформлення інтернет-доставки.

Перейшовши за посиланням, потерпілий ввів реквізити своєї банківської картки. Через деякий час чоловіку надійшли повідомлення про зняття коштів із належних йому банківських рахунків у сумі більше ніж 35 тисяч гривень. Зрозумівши, що його ошукали, потерпілий звернувся по допомогу до поліції.

Нині поліцейські розшукують причетних до шахрайських дій у межах провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button