Війна

На Донеччині під час ворожого обстрілу трагічно загинув воїн із Чернігівщини

На фронті загинув захисник із села Нехаївка Микола Труба. 

Про це повідомляє Коропська селищна рада.

42-річний воїн трагічно загинув 10 вересня під виконання бойового завдання на фронті.

Микола Труба народився 5 грудня 1981 року в селі Кербутівка Борзнянського району (нині Височанська громада). Згодом родина переїхала до Нехаївки.

Мамі, щоб підняти трьох дітей на ноги, доводилося багато працювати. Тому старший Микола часто був для молодших брата і сестри ніби за батька: і нагодує, і в садок їх відведе, і вдома похазяйнує. 

Закінчивши 9 класів Нехаївської школи, хлопець вирішив переїхати в Кербутівку до дідуся та бабусі, щоб допомагати їм, бо вони були на той час уже старенькі. Закінчив вечірню школу в Нових Млинах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ручні гранати, пістолет і набої: на Чернігівщині в місцевого жителя вилучили незаконну зброю

Потім була служба в армії. Після служби Микола повернувся в Кербутівку, жив і працював у цьому селі, тримав домашнє господарство. 

На військову службу був призваний із липня 2024 року. Після навчання в Десні вирушив боронити Україну від російського загарбника на Донеччину.

На жаль, життя захисника було обірване 10 вересня в результаті ворожого мінометного обстрілу позицій українських військових. 

У воїна залишилась мама, вітчим, брат і сестра.

Для тих, хто бажає підтримати родину, на сторінці Коропської селищної ради у Фейсбуці оприлюднили реквізити картки матері воїна, Труба Ганни Іванівни: 4149 4991 5327 8195 (ПриватБанк).

Попрощаються з воїном у Нехаївці.  Про дату і час зустрічі кортежу з тілом загиблого у громаді буде повідомлено додатково.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button