Кримінал

У Чернігівському районі поліцейські затримали розбійника, який напав на літню жінку

Поліцейські відділення № 1 (селище Козелець) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили особу та затримали причетного до розбійного нападу на мешканку одного з сіл Козелецької громади.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Ввечері 16 вересня до поліції звернулася 75-річна мешканка села у Козелецькій громаді Чернігівського району з повідомленням про розбійний напад на неї.

Літня жінка пояснила правоохоронцям, що невідомий чоловік виламав вхідні двері до її будинку, проник всередину та почав бити господиню металевим предметом. Потім розбійник відібрав у пенсіонерки всі її заощадження, мобільний телефон, золотий та срібний ланцюжки, після чого втік.

Потерпілу з численними тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали водія з наркотиками

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські відділення № 1 (селище Козелець) Чернігівського райуправління поліції.

В результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські за кілька годин встановили особу нападника. Під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання зловмисника були виявлені та вилучені грошові кошти, знаряддя злочину та інші речові докази.

Поліцейські затримали нападника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Козелецької окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану). Зловмиснику загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button