Кримінал

У Прилуках поліцейські затримали торгівця наркотиками

Співробітники відділу кримінальної поліції Прилук задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 38-річним місцевим мешканцем. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

У процесі реалізації отриманої інформації оперативники встановили, що зловмисник систематично збуває уроздріб наркотики рослинного походження.

Поліцейські провели низку оперативних заходів, в ході яких задокументували декілька фактів протиправної діяльності фігуранта.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника, поліцейські виявили та вилучили суху подрібнену речовину рослинного походження, схожу на канабіс, пристрій для подрібнення тютюну та інші речові докази.

Усе вилучене направлено на експертні дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали водія з наркотиками

Поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції продовжують досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактами неодноразового незаконного збуту наркотичних засобів (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Прилуцька окружна прокуратура.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button