Суспільство

Уроки з англійської: 1,5 місяця в подарунок

Вивчати англійську можна навіть в умовах обмежених ресурсів. Школа англійської мови Speak Up зробила це доступним для всіх студентів, які хочуть поліпшити свої навички спілкування і листування, відкрити для себе можливості закордонних подорожей, кар’єрного зростання чи споживання аудіо- та відеоконтенту мовою оригіналу. 

Міфи про вивчення англійської

Якщо ви вважаєте, що вивчення нової мови не на часі, спробуємо переконати вас у зворотному.

  • «У мене немає здібностей». Насправді жодні специфічні здібності не потрібні, якщо програма враховує рівень студента, а матеріал викладають фахівці з великим досвідом. 
  • «Я не маю достатньо часу». Онлайн-формат дає змогу навчатися в зручний час і будь-де: вдома, в офісі та навіть під час подорожей. Усе, що вам потрібно для перегляду відеоконтенту й виконання завдань, — це зручний цифровий пристрій зі стабільнім інтернетом.
  • «У мене були невдалі спроби». Це зовсім не показник! Можливо, тоді вам не вистачило наполегливості, програма була надто складною і не відповідала вашому рівню знань або ж викладач не був зацікавлений у результаті. 
  • «Без відповідного мовного середовища я швидко втрачу знання, які здобуду на курсах». Частково це правда, погоджуємося. Проте оточити себе англомовними джерелами знань, споживати англомовний контент і знайти людей, які можуть та хочуть спілкуватися англійською, — справа лише вашого бажання. 

Переваги навчання в Speak Up

У нас ви можете пройти уроки з англійської 1,5 місяці в подарунок, навчаючись у комфортному темпі та до своєї вподоби: 

  • пропонуємо персональний графік навчання без прив’язування до груп і локацій;
  • дозволяємо вибирати групові чи індивідуальні заняття залежно від конкретних потреб;
  • використовуємо сучасні методики, які підтвердили свою ефективність на 500 000+ студентах;
  • надаємо можливість оплачувати навчання онлайн чи на виплат від надійного банку.

Хочете розпочати навчання просто зараз? Тоді рекомендуємо пройти онлайн тест на рівень англійської, щоб підібрати найкращу за наповненням програму для досягнення ваших цілей. Щоб дізнатися більше про вартість, умови навчання та акційні пропозиції, зверніться до наших менеджерів в онлайн-чаті або зателефонуйте за номером, вказаним на сайті.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button