Кримінал

Збив 42-річну жінку-пішохода: на Чернігівщині розслідують обставини ДТП 

Слідчий Прилуцького районного відділу поліції розпочав кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої зазнала тілесних ушкоджень жінка-пішохід. Дорожній інцидент стався 23 вересня близько 7:30 на вулиці Київській у Прилуках.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Для з’ясування обставин на місці аварії працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські футболісти з мінімальним рахунком перемогли полтавську «Ворсклу-2»

Попередньо поліцейські встановили, що 40-річний водій легкового автомобіля допустив наїзд на пішохода, яка переходила проїзну частину нерегульованим пішохідним переходом.

У результаті ДТП 42-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували до лікарні.

За фактом автопригоди слідчий поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Її максимальна санкція – три роки обмеження волі з позбавленням права керувати транспортом ще на такий же строк. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. У межах кримінального провадження призначено низку експертиз.

Тривають слідчі дії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button