Кримінал

Продавала особливо небезпечну речовину: на Чернігівщині скерували до суду справу наркоторговки

Слідчі Корюківського районного відділу поліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами зберігання та неодноразового збуту місцевою мешканкою особливо небезпечної психотропної речовини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернігівської області.

У процесі досудового розслідування поліцейські встановили, що фігурантка намагалася налагодити систематичну торгівлю забороненими речовинами на території Корюківського району.

Після належного документування фактів протиправної діяльності поліцейські затримали зловмисницю та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітей із Чернігівщини запрошують до участі в літературному конкурсі 

Відповідно до висновку експертизи, жінка зберігала та розповсюджувала особливо небезпечну психотропну речовину – солі «PVP».

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 статті 307 та ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України (відповідно, визначають відповідальність за збут наркотиків та за їх зберігання без мети збуту). За тяжчою зі статей зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Матеріали завершеного кримінального провадження з обвинувальним актом поліцейські передали прокуророві для скерування до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button