Суспільство

На Чернігівщині впіймали п’яного мотоцикліста, алкоголь в крові якого в понад 10 разів перевищував норму

Група реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції зупинила мотоцикл під керуванням п’яного водія. Тест на сп’яніння показав 2,10 проміле алкоголю в крові правопорушника.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Під час патрулювання території Чернігівського району в одному з сіл поліцейські звернути увагу на мотоцикліста, що їхав без мотошолома. Патрульні зупинили його для вжиття профілактичних заходів.

Під час спілкування з мотоциклістом поліцейські помітили, що чоловік має явні ознаки алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 пожеж в екосистемах за добу: надзвичайники Чернігівщини закликають обережно поводитися з вогнем (Фото)

На місці події, у встановленому законом порядку, поліцейські провели тест стану правопорушника за допомогою приладу Drager. Апарат показав, що вміст алкоголю в крові водія сягав 2,10 проміле, тобто у понад 10 разів вище за гранично допустиму межу (0,2 проміле).

Поліцейські відсторонили чоловіка від керування мотоциклом та склали адміністративні матеріали за фактами:

— керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів або не пред’явила їх для перевірки (ч. 2 статті 126 КУпАП);

— керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані сп’яніння (ч. 1 статті 130 КУпАП); — порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 5 статті 121 КУпАП).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button