Суспільство

«Духовна крига скресла»: священник УПЦ з Чернігова закликає Онуфрія розірвати зв’язки із російською церквою

Доволі унікальна і знакова подія відбулася в українському духовному житті – священник з Чернігова зробив публічне звернення до митрополита Онуфрія. Мова йде про лист-звернення настоятеля храмового комплексу м. Чернігів Всіх Чернігівських святих Чернігівської єпархії УПЦ митрофорного протоієрея Петра Казновецького до предстоятеля УПЦ митрополита Онуфрія.

Священник сміливо називає речі своїми іменами: путін – це предтеча антихриста; патріарх РПЦ кіріл благословляє вбивства українців, проповідує антихристиянські ідеї, підтримує та сприяє військовій агресії рф в Україні, а його священники освячують зброю, що вбиває наших людей.

Чернігівський священик московського патріархату отець Петро прямо і чітко заявляє, що УПЦ не має ні морального, ні християнського права залишатися частиною РПЦ і фактично бути співучасником антилюдських дій російських архієреїв.

Як висновок – він закликає очільника УПЦ Онуфрія вийти у канонічному порядку зі складу російської церкви.

Подивимось, чи знайдуться чесні та сміливі послідовники Петра Казновецького із числа українського духовенства і чи прислухається до справедливих слів Онуфрій?

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button