Кримінал

Чернігівець обладнав нарколабораторію з виробництва наркотиків та психотропів у промислових масштабах (Фото)

Поліція викрила наркодилера, який обладнав лабораторію, де виготовляв психотропи «Alfa PVP» в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Затримали наркоділка оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю обласної поліції спільно з кримінальною поліцією Чернігівського райуправління.

Під час слідчих дій поліцейські встановили, що нарколабораторія була облаштована у господарському приміщенні одного з автокооперативів Чернігова.

Під час обшуків, проведених 3 червня нинішнього року за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД», поліцейські виявили велику кількість різноманітного обладнання для виготовлення психотропних речовин – спеціальні холодильники, колби, штативи, градусники, скляні та пластикові ємності з хімічною рідиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдобанкіри заволоділи коштами чернігівки у сумі понад 23 тисячі гривень

Також поліція вилучила пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою близько 50 кілограмів, пластикові каністри з хімічними рідинами загальним об’ємом понад 250 літрів, а також речовину, що схожа на психотропи «Alfa PVP» об’ємом 17 літрів, порошкоподібну речовину жовтого кольору вагою приблизно 200 г., пластикові ємності з невідомою речовиною білого кольору, а також понад сотню набоїв до автоматичної зброї.

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчі Чернігівського райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Нині підозрюваний перебуває під вартою.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button