Надзвичайні події

У Чернігівському районі поліцейські разом з рятувальниками розшукали 12-річного хлопчика

В результаті кількагодинного прочісування території приміського села та його околиць майже 40 поліцейських та рятувальників ДСНС розшукали підлітка, який втік з дому та сховався. Дитину здоровою і неушкодженою повернуто додому.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

3 жовтня близько 22-ї години до поліції звернулася мешканка одного з приміських сіл Чернігівського району із заявою про зникнення 12-річного сина. За словами заявниці, дитина пішла з дому вже кілька годин тому і не повернулася. Спроби батьків самостійно відшукати хлопця виявилися безрезультатними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині у ДТП загинули двоє підлітків (Фото)

За викликом на місце події негайно прибули ювенальні поліцейські Головного управління Нацполіції в області та Чернігівського райуправління поліції, екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група. До поліцейських приєдналися рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Загалом до пошукової операції взялися майже 40 співробітників двох відомств.

— Поліцейські та рятувальники розподілили територію села та його околиць на ділянки і почали їх планомірне прочісування. Пошукові заходи тривали майже до третьої години ночі і зрештою увінчалися успіхом. Хлопчик ховався у копиці сіна на одному з городів, – розповіла очільниця відділу ювенальної превенції обласної поліції Оксана Огненко.

Дитину повернуто додому цілою і неушкодженою. Ювенальні поліцейські провели профілактичну роботу з малим втікачем та його батьками заради недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button