Суспільство

На відновлення мосту грошей немає: у Чернігові планують за 15 мільйонів облаштувати тимчасовий проїзд по вулиці Кільцевій

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради оголосило тендер на облаштування тимчасового проїзду на ділянці дороги по вулиці Кільцевій, що в Чернігові. Відповідна інформація з’явилась в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Відповідно до тендеру відомо, що орієнтовна вартість робіт з облаштування тимчасового проїзду становитиме близько 15 мільйонів гривень.

На загальноміській нараді, що відбулась у міськраді 8 жовтня, виконуючий обов’язки Чернігівського міського голови Олександр Ломако зазначив, що рішення щодо тимчасового проїзду прийняте у зв’язку з браком коштів у міському бюджеті, через що виконати повноцінний ремонт цієї ділянки дороги неможливо. 

  • У нас в бюджеті нема необхідних коштів для повноцінного ремонту. Разом з тим, у нас нема ніяких гарантій, що нам Держава ці кошти надасть. Розуміючи ситуацію, ми прийняли рішення робити тимчасовий проїзд, адже ці роботи коштуватимуть, орієнтовно, 15 мільйонів гривень, в той час як повноцінний ремонт обійдеться в, приблизно, 200 мільйонів гривень. Такої суми у нас наразі в міському бюджеті немає, — заявив Олександр Ломако.

Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button