Кримінал

Впіймали «на гарячому» зі 100 конвертами психотропів: у Чернігові 41-річній наркодилерці оголосили підозру (Фото)

Поліцейські сектору боротьби з наркозлочинністю Чернігівського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що місцева мешканка здійснює протизаконну торгівлю особливо небезпечною психотропною речовиною (PVP). 

Про це повідомляє поліція Чернігівського району. 

Споживачі наркотиків зверталися до наркодилерки із замовленнями та отримували від неї «товар» або з рук у руки, або через відділення експрес-доставки товару.

Правоохоронцям вдалося двічі задокументувати факти збуту наркотиків підозрюваною.

Після цього поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисницю під час відправлення пакунків з психотропними речовинами в одному з відділень експрес-доставки товару.

Безпосередньо на місці затримання поліцейські виявили та вилучили у фігурантки підготовлені до відправки 100 конвертів з психотропною речовиною (PVP).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дихають діти: на Чернігівщині перевірили заклади освіти після ремонтів на вміст формальдегіду в повітрі

Також поліцейські провели санкціонований обшук у квартирі зловмисниці. Під час слідчої дії правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети з порошкоподібною речовиною, грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, низку інших речових доказів.

Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали фігурантку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили її до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив затриманій про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмисниці загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button