Суспільство

Внесено додаткові зміни у рух громадського транспорту Чернігова

Відбулися зміни в деяких маршрутах щодо об’їзду перекритої ділянки дороги на перехресті проспектів Левка Лук’яненка та Михайла Грушевського. А саме:

Тролейбус №11А

Від кінцевої зупинки «Діагностичний центр» в напрямку вул. Незалежності: від зупинки «Електрон» рух автобусів буде скеровано проспектом Левка Лукʼяненка, вул. Гельсинської спілки (раніше Ломоносова), Прилуцька, О. Сенюка, Київська, просп. Левка Лукʼяненка і далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «вул. Незалежності».

Автобус №24

Від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» в напрямку Залізничного вокзалу: від зупинки «Електрон» рух автобусів буде скеровано проспектом Левка Лукʼяненка, вул. Гельсинської спілки (раніше Ломоносова), Прилуцька, просп. Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допомогти бізнесу розвиватися: на Чернігівщині стартувала платформа для комунікації бізнесу та представників влади (Відео)

Автобус №24 А

Від кінцевої зупинки «вул. Захисників України»: від зупинки «вул. 1-ої танкової бригади» рух автобусів буде скеровано вулицями Космонавтів, Соборності, просп. Левка Лук’яненка, вул. Гельсинської спілки (раніше Ломоносова), Прилуцька, просп. Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

Автобус №31

Від кінцевої зупинки «завод ЧеЗаРа» в напрямку кінцевої зупинки «Подусівка»: від зупинки «Електрон» рух автобусів буде скеровано проспектом Левка Лукʼяненка, вул. Гельсинської спілки (раніше Ломоносова), Прилуцька, О. Сенюка, Київська і далі за своїм маршрутом.

Автобус №33

Від кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка»: від зупинки «Електрон» рух автобусів буде скеровано проспектом Левка Лукʼяненка, вул. Гельсинської спілки (раніше Ломоносова), Прилуцька, просп. Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button