Суспільство

Виявили залишки тварини зі знятою шкірою: на Чернігівщині у національному парку браконьєри застрелили козулю (Фото)

22 жовтня на території Ічнянського національного природного парку внаслідок браконьєрського відстрілу загинула козуля.

23 жовтня на місці злочину було виявлено залишки тварини зі знятою шкурою, м’ясо забрано професійно. Службу державної охорони установи звинувачують у бездіяльності – на повідомлення про постріл не було жодної реакції з боку відповідальних осіб, про це повідомляє “Криниця мисливця”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вони тримають у страху весь поверх»: очевидці розповіли про вибух у чернігівській багатоповерхівці (Відео)

Знаєте чим нацпарк відрізняється від мисливського господарства? В нацпарку полювання матеріалізуються в джипи і інші «смаколики» життя, а в мисливських господарствах мисливці просто оплачують полювання”, – констатує Гладкевич.

На місці браконьєрського відстрілу виявлено рештки козулі. Браконьєри вже навіть не переймаються маскуванням слідів. Служба державної охорони парку демонструє повну бездіяльність., – підкреслив 23 жовтня о 13:22 очевидець.

Різниця між національним парком та мисливським господарством давно стерлася. Хіба що в мисливських угіддях за відстріл платять офіційно, звітують, ведуть облік. А тут – тиша. Тільки постріли порушують її. І після кожного такого пострілу природоохоронний фонд України стає біднішим.

Фото Сергій Гладкевич

Джерело: https://myslyvets.com.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button