Спорт

Чернігівський поліцейський Максим Поліщук виборов перемогу на Чемпіонаті світу з кікбоксингу

Сержант поліції Чернігівщини Максим Поліщук взяв участь у Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ISKA-2024, де виборов «золото» у розділі фул-контакт у ваговій категорії до 70 кілограмів. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Чемпіонат Світу з кікбоксингу ISKA відбувся 23-27 жовтня 2024 року у м. Відень (Австрія). Змагання зібрали більше 1000 спортсменів з 34 країн світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині розпочинається заборона на лов водних біоресурсів на зимувальних ямах

Інструктор з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП в Чернігівській області Максим Поліщук – майстер спорту України з кікбоксингу. Поліцейський з 16 років займається кікбоксингом та вкотре успішно продемонстрував свою майстерність та відвагу на міжнародній арені.

– У мене було 18 дуже досвідчених суперників, провів три поєдинки. Легких боїв не було, але ми це зробили – вибороли перемогу! Щиру дякую своїм тренерам – Андрію та Сергію Кужельним, керівництву поліції Чернігівщини та представникам Національного університету «Чернігівський колегіум» за можливість представляти наш прапор на Чемпіонаті світу! Надзвичайно вдячний всім за підтримку! – сказав Максим Поліщук.

Кожен подібний турнір – не просто змагання, а, перш за все, можливість для українських спортсменів заявити про себе на світовій арені. Вони готові не лише боротися за медалі, а й продемонструвати силу духу, яка вирізняє українців у всьому світі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button