Кримінал

У Чернігові патрульні знайшли коня (Фото)

24 липня о восьмій вечора до поліції зателефонувала жінка й повідомила, що вона вивела на пасовище в районі вулиці Савчука коня білого окрасу та залишила його там пастися. Повернулась приблизно за 30 хвилин, щоб забрати коня, але його там не було. Випадкові перехожі розповіли їй, що нібито бачили чоловіка, який вів білого коня у бік міської стоматологічної лікарні.

На пошуки зниклої тварини було залучено кілька патрульних екіпажів. Поліцейські перевіряли не лише напрямок, який вказали свідки, а й вулиці прилеглих мікрорайонів.

Десь за півгодини пошуків один із патрульних екіпажів на вулиці Шевченка неподалік Чернігівського національного технологічного університету помітив чоловіка, який вів поряд із собою коня білого окрасу.

Поліцейські одразу зупинили його та запитали, звідки у нього кінь. Громадянин поводився спокійно і розповів правоохоронцям, що коня він начебто знайшов неподалік. Патрульні повідомили колегам, що ймовірно знайшли розшукувану тварину.

20293121_1707418986229111_1779561876795634743_n

Інший екіпаж доставив на місце знахідки заявницю. Жінка одразу впізнала свого коня, тому туди ж була викликана слідчо-оперативна група.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button