Суспільство (відео)

Армія ФМ транслюватиме Євро-2016 в зоні АТО (Відео)

Не минуло й року, як нова радіостанція «Армія FM» впевнено набирає обертів, перетворившись зі стартапу на популярну серед слухачів радіостанцію.

Стартували з музики, новин, правдивих історій про героїчні подвиги бойових командирів і солдатів, які боронять Україну на сході.

А тепер приємна новина і для шанувальників футболу. Практично про всі події футбольного свята Євро-2016 українські військові, які перебувають в АТО, дізнаються завдяки спортивному радіомарафону.

Завдяки ініціативним і заповзятим музикантам, продюсерам і журналістам, протягом місяця слухачі радіостанції, зокрема й військові-атошники, дізнаватимуться про перебіг подій Євро-2016 першими. Унікальні та ексклюзивні коментарі експертів, включення та новини з Франції без купюр.

Нагадаємо, що «Армія FM» є першим в Україні військовим радіо, яке створюють самі військові! Головне кредо – проінформувати, почути та підтримати! Створення «Армія FM» – це перший крок до інформаційної підтримки наших воїнів, які сьогодні захищають Батьківщину на сході України», – стверджують автори ініціативи.

Ще статті по темі

Back to top button