Культура (Вiдео)Суспільство (відео)

Чернігівці дали шефський концерт для військовослужбовців у Гончарівському (Відео)

Учора, 12 серпня, з шефським концертом естрадні виконавці Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм відвідали селище Гончарівське, що у Чернігівському районі. В приміщенні 20-го гарнізонного будинку офіцерів вони виступили перед військовослужбовцями та місцевими жителями.

Концертну програму, яку підготували заслужений артист України Сергій Сулимовський, лауреати міжнародних конкурсів Марина Маккей, Ольга Печко, Марина Коваленко, В’ячеслав Мацвійко та Максим Пузан, склали народні пісні в сучасному аранжуванні й естрадні українські хіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбувся пам’ятний концерт до 80-річчя Володимира Висоцького

Як розповів начальник 20-го гарнізонного будинку культури офіцерів, майор Володимир Юрченко, подібне культурологічне забезпечення дуже важливе, бо йде поруч із бойовою підготовкою та цим піднімає дух і морально-психологічний стан у військовослужбовців.

Варто зазначити, що виконавці та творчі колективи філармонійного центру постійно виїжджають із концертами до військових частин, беруть там участь в урочистих заходах, присвячених пам’ятним датам і державним святам.

Так, на початку липня поточного року концертні виконавці перебували у Донецькій області, де виступали перед поліцейськими та військовослужбовцями, які проходять службу в Маріуполі, Сартані та прифронтовій Мар’їнці.

Джерело: прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Відео — Олександр Соломаха

 

Ще статті по темі

Back to top button