Суспільство (відео)

Чернігівці зібрали «мітинг» біля центру обслуговування споживачів газу (Відео)

Чернігівці мало не щодня штурмують центр обслуговування споживачів газу, що по проспекту Перемоги. Кажуть, черги величезні, обслуговують повільно, крім особистого прийому, інших варіантів комунікації просто немає.

«Учора цілий день телефонувала. Додзвонитися до них практично неможливо. Пів години грає музика, слухавку вони не беруть. Я прийшла сюди зранку – тут стояли люди, мокли»,- Ганна Василівна, чернігівка.

«Стоїмо з 8.00. Не пускають людей. Кажуть, за талонами – виконуємо постанову Кабміну. Працюють три людини всередині. Стояли всі на вулиці. Замерзли»,- Микола, чернігівець.

«Добитися нічого не можна. Черги – неможливо потрапити. Вони нічого не знають, ні на що не реагують. Я думаю, щоб приїжджала і розбиралася прокуратура»,- Лідія Іванівна, чернігівка.

За твердженнями людей, вони змушені приходити сюди через, на їхню думку, незаконно нараховані борги або перекриття газопостачання, яке мотивують незрозумілими витоками газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи Чернігова вимагають від батьків голосувати за проєкти «Бюджету участі»

«Уся ситуація в тому, що приходять і відключають у будинку газ незаконно. Прийшли в будинок і відключили. Без усіляких договорів і попереджень»,- Владислав, чернігівець.

За словами ж керівника згаданого клієнтського сервісу, ситуація виникає через масовість, яку спричинила так звана інвентаризація показників. Тобто потрібно, щоб до кожного споживача потрапив контролер, який звірив би подані показники з реальними.

«Додзвонитися вони не можуть, тому що велике навантаження. Чому черги? Ну… люди передають показники, в нас зараз триває інвентаризація показників… Треба, щоб потрапив до кожної оселі контролер. Потрібно, щоб вони записалися до контролера, він прийде, зніме показники і вирівняє їхні нарахування»,- Дмитро Лахтіонов, начальник управління клієнтського сервісу «104.ua» в Чернігівській області.

У центрі пояснюють: щойно інвентаризація закінчиться, вся робота ввійде в нормальне русло і величезних черг із незадоволеними містянами не буде.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button