Суспільство (відео)

«Десна» зійшлась у видовищному протистоянні із «Динамо» (Відео)

Квитки на чверть фіналу Кубка України фанати футболу розкупили за кілька днів. «Десна» вдруге в своїй історії вийшла до чверть фіналу Кубка України. Зі столичною командою деснянці ще жодного разу не грали офіційних матчів.

На шляху до цієї гри наша команда в Кубку перемогла «Балкани», «Геліос», «Прикарпаття».

На стадіоні східна та західна трибуни були заповнені вщент. І навіть погодні умови не зіпсували рішучого настрою чернігівських вболівальників, які прийшли вболівати за свою команду.

— Наші кращі – повинні виграти. – Звісно, виграють, однозначно!

Утім, футболістам довелося грати в екстремальних умовах. Деснянцям засніжене поле не зіграло на руку. Вже на перших хвилинах гри динамівець Денис Гармаш скористався неуважністю захисників і точним ударом відкрив рахунок.

 «Звісно, Динамо вищий клас за нас, але на такому полі дуже важко показати високий клас», — капітан «Десни» Вадим Мельник.

«Десні» вдалося  швидко зрівняти рахунок , утім, суддя матчу Юрій Можаровський зафіксував сумнівний напад на голкіпера й гол не зарахував.

Після перерви чернігівці намагалися виправити ситуацію. І хоча гравці «Десни» створювали небезпечні моменти біля воріт противника, відправити м’яча у ворота динамівців так і не вдалося.

«Хлопці виклались на повну, зробили все можливе, що в наших силах. Клас «Динамо» дав своє, ті моменти, які у них були, – вони реалізували, ми – ні», — гравець «Десни» Євгеній Чепурненко.

Киянам же на останніх хвилинах гри вдалося забити ще одного м’яча. Відзначився Назарій Русін. Відтак, остаточний рахунок матчу 0:2 на користь іменитого «Динамо».

«Погодні умови вплинули на гру, якість поля – на якість гри. На перший план виходила боротьба. Добре, що забили перший м’яч швидко, результатом задоволені. Коли кубок з однієї гри, найголовніше – результат», — головний тренер ФК «Динамо» (Київ) Олександр Хацкевич.

«Ми показали, що ми грали як востаннє і принесли свято в Чернігів. Дякую нашим вболівальникам, які в таку погоду прийшли на футбол, ми намагатимемося після Нового року тільки радувати перемогами», — капітан ФК «Десни» Вадим Мельник.

Далі у Кубку йде «Динамо». Чернігівські ж футболісти отримали неоцінений ігровий досвід, а вболівальники – насолодилися грою улюблених команд.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button