Суспільство (відео)

«Домашній текстиль» – створені, щоб надихати! (Відео)

*Імідж

Гасло магазину «Домашній текстиль» – «Створені, щоб надихати».

Місія магазину – наповнити ваш дім високоякісним надсучасним вишуканим і водночас стильним текстилем, що вдало доповнить ваш інтер‘єр! А ще – це завжди вдалий подарунок! Попри постійну зміну модних тенденцій, саме в магазині «Домашній текстиль» ви знайдете продукцію, актуальну в будь-які часи, яка – і це важливо – є корисною, практичною, стильною та сучасною!

Теплі затишні пледи та ковдри, м‘які, неначе хмаринка, подушки, вишукана постільна білизна, стильні та якісні махрові рушники і халати, а також багато іншої не менш дивовижної продукції!

Для дітлахів – безліч цікавої та яскравої продукції! У магазині «Домашній текстиль» ви знайдете казкові постільні комплекти з надзвичайними дитячими візерунками, невагомі ковдри та м’які подушки, чарівні покривальця та крутецькі дитячі халатики! А для найменших сонечок «Домашній текстиль» має м‘які, як мамині обійми, кокони-гніздечка та бортики-захист у ліжечко для новонароджених!

Тут знайдете неймовірний асортимент тканин на будь-який смак і гаманець!

За бажанням майстрині магазину швидко та професійно пошиють усе, що заманеться вашій душі! Подушки, ковдри, комплекти постільної білизни… Будь-що!

Тож мерщій до магазину «Домашній текстиль».

Адреси наших магазинів у м. Чернігів:

проспект Миру, 22

 вул. Ринкова, 1 (Центральний ринок)

 проспект Миру, 213А (Обласна лікарня)

Контактна інформація:

+38 (067) 460 55 18

+38 (093) 962 50 48

+38 (050) 383 44 02

e-mail: [email protected]

Ще статті по темі

Back to top button