Суспільство (відео)

Екстремальний уік-енд на березі Десни (Відео)

Екстремальний уікенд на березі Десни вже став традиційним і популярним фестивалем у Чернігові та за його межами. За незабутніми відчуттями і викидом адреналіну приїхали гості з Прилук та Києва. Організатори запросили родини учасників АТО та загиблих героїв. Активний відпочинок на лоні природи — гарантія гарного настрою на тривалий час.

«Слабкі духом сюди не прийдуть. Будуть відпочивати на дивані. Серед нас лише сильні чоловіки, жінки, діти, які хочуть розвиватися, пізнавати нове», — організатор фестивалю «Extrime weekend» Володимир Березинський.

Серед учасників родини учасників АТО. Для них – це гарна можливість відпочити і фізично, і психологічно. Це набагато краще і корисніше, ніж валятися на дивані біля телевізора, вважає Альберт Черешко. Таким сім’ям, як нікому потрібна емоційна розрядка.

«У побратимів, які повернулися скрутне становище, а на подібних заходах  можна і з сім`єю відпочити, і з друзями поспілкуватися, підняти спортивний, морально-вольовий дух», — голова ГО «Щит-41» Альберт Черешко.

Одна з популярних розваг на фестивалі – стрибки з пішохідного мосту. Полоскотати нерви вишикувалася черга.

Програма екстремального та національно-патріотичного фестивалю розрахована на два дні. Його учасники не нудьгуватимуть. Гратимуть у популярну гру Лазертаг, волейбол, плаватимуть на драгонботах, дивитимуться увечері фаєр-шоу та нічне кіно.

Журналіст: Юрій Михуля

  Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button