Суспільство (відео)

Голова облради Ігор Вдовенко показав журналістам результати аналізів на стан сп’яніння (Відео)

Оговтавшись від учорашнього ДТП, голова обласної ради Ігор Вдовенко збирає чернігівських журналістів на прес-конференцію. Каже, для того, щоб не розпускали зайвих чуток про інцидент.

Нагадаємо, вчора в обід Ігор Вдовенко став учасником дорожньо-транспортної пригоди по вул. Героїв Чорнобиля. На білому «Хюндаї» на світлофорі він протаранив «Славуту» і «Ланоса».

— За браком практики з водіння допустив неохайність. Я  приніс вибачення людям, техніка яких постраждала. Я готовий нести адміністративне покарання, — Ігор Вдовенко, голова обласної ради.

Ігор Вдовенко зараз у відпустці. З понеділка. Учора, одягнувши камуфляжну форму, їхав із дому в ріпкинські ліси збирати гриби. Алкоголю, каже, не вживав ані грама. Це підтвердили і результати вчорашніх аналізів на стан сп’яніння.

— Вдовенко Ігор Станіславович ознак сп’яніння не виявлено, — Ігор Вдовенко, голова обласної ради.

Пояснив голова обласної ради і те, чого не дув у трубку на місці самої ДТП.

— На місці мені ніхто не пропонував цього робити. А коли приїхали туди, я аналізи здав, подув у трубочку з відповідними висновками, — Ігор Вдовенко, голова обласної ради.

Нині голова обласної ради пригнічений через вчорашній інцидент. Але до вихідних ще має час, щоб оговтатися після аварії: 7 жовтня в очільника області закінчується тижнева відпустка.

Ще статті по темі

Back to top button