Суспільство (відео)

Користь і смак: «Grill Pub» уже радує чернігівців апетитними стравами на грилі (Відео)

*Реклама

Затишна атмосфера та шкварчання свіжого м’яса на мангалі. Саме так зустрічає своїх відвідувачів нещодавно відкритий перший у Чернігові «Grill Pub». Особливістю закладу є різноманітне меню. Аби зробити його максимально смачним, співробітники пабу особисто вивчили чернігівський гриль-асортимент і сконцентрували всі найкращі традиції у своєму закладі.

«Ми об’їхали практично всі заклади, які готують на грилі. Подивились, поїли, попробували. Чого нам бракувало, ми все це опрацювали, і кожна людина, яка в нас, у Чернігові, ходить по ресторанах і куштує різні страви з мангалу, я вважаю, вона зможе оцінити нас», — керівник «Grill Pub» Антон Панченко.

У «Grill Pub» можна знайти найбільший вибір бургерів у місті. Також тут пропонують спробувати рибу, овочі, м’ясо та різноманітні вегетаріанські страви. Усе готують на вапо-грилі, тому продукти проходять мінімальне оброблення, таким чином зберігаючи користь страв.

«Сама технологія надає страві особливого смаку, тому що ми маємо без вугілля ефект того ж гриля. Зволоження, бо вапо-гриль передбачає водяний підігрів, що дає пар, тому смак м’яса та всіх продуктів буде з димком і водночас насиченим», — бренд-шеф «Grill Pub» Анатолій Берай.

Доступні ціни та якісне обслуговування приваблюють до «Grill Pub» чимало відвідувачів.

«Обслуговування дуже хороше. Офіціанти дружелюбні, завжди допоможуть. Тут напрочуд смачне меню. Мені сподобалось тут гриль-меню, м’ясо дуже соковите», — відвідувачка «Grill Pub» Анастасія Шкулєпіна.

«Ми побачили рекламу в Інстаграмі. Нас привабила акція, нове місце. Я тут якось прогулювалася, побачила. Спершу привабило на вигляд, ну, ми зайшли, от нам усе сподобалось, здорово, класно. Найбільше мені подобається м’ясо. Але і смачні коктейлі, це теж великий плюс», — відвідувачка «Grill Pub» Ірина Турінова.

«Все працює, як ми можемо бачити, чітко, люди приходять. Будемо радувати наших клієнтів усім, чим тільки можна. Різноманітними акціями, різноманітними новаціями. Тому всім раджу приходити», — керівник «Grill Pub» Антон Панченко

Основною перевагою пабу є ще й зручне та тихе місце розташування. Він розташований за адресою Шевченка, 33А, що біля РАГСУ. Сюди варто навідатися з друзями або родиною, чи просто завітати на обід, щоб скуштувати корисні страви, які припадуть до смаку кожному.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button