Суспільство (відео)

«Ми обираємо того, кого ми достойні», – Атрошенко прокоментував результати виборів (Відео)

Мер Чернігова Владислав Атрошенко порадів, що багато українців віддали голос за кандидата, який не створював так званої виборчої мережі, водночас висловив сумніви в управлінських здібностях лідера першого туру.

«Результат ми всі бачили. Ми хочемо легких рішень. Це з розряду реклами чудодійних пластирів, які роблять прес там. Очевидно, що Україна має і це пережити. Ми обираємо того, кого ми достойні», — вважає Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко порівняв вибори з пластирем для накачування пресу

Серед робочих питань на ранковій нараді розглядали проблематику об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Їхній представник дякував за співфінансування владою проектів ОСББ та акцентував на низьких тарифах.

«Із такими тарифами мало що можна. Якби добротно утримувати, то це приблизно 8 гривень», — говорить Максим Конашевич, голова ОСББ.

Багато говорили про економіку, прибирання територій, гроші та інфраструктуру.

«По-нормальному, щоб ми встигали відновлювати інфраструктуру, нам хоча б у п’ять разів більше коштів потрібно. Хоча б у п’ять разів», — зазначає Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Мер періодично робив загальнополітичні вкраплення, емоційно реагуючи на вандалів, економічні негаразди та проблематику в місті.

«Консенсус потрібен олігархів. Уже все вкрадено. Скоро вже треба буде один в одного красти», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Під завісу наради оголосили про міський суботник, кістяк якого становитимуть муніципальні чиновники. Запланували на 13 квітня. Водночас градоначальник наголосив, що до загальноміських робіт із прибирання варто долучати й молодь, при цьому тепло згадавши свою радянську юність.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button