Суспільство (відео)

«Модний вирок» від Атрошенка, війна з Росією та націоналізація «Облтеплокомуненерго»: головне з ранкової наради (Відео)

Ситуація із захворюваністю на ковід у місті погіршується. Про це медики заявили на черговій ранковій нараді в мерії.

«За минулий тиждень захворіли 506 осіб. За попередній – 227. Більше ніж удвічі збільшилася кількість хворих»,- Владислав Кухар, генеральний директор КНП «Чернігівська міська лікарня №2».

Справи ковідні були лише початком нехороших новин. У хід пішла геополітика. Владислав Атрошенко визначав винних у скупченні російських військ на кордоні з Україною.

«Чому ми зайшли в цю ситуацію? Ми зайшли з багатьох причин. Одна з причин – це абсолютна неадекватність і непрофесійність чинної влади. Не готові до управління країною. Це помилка людей, яка вже зараз дуже дорого коштуватиме Україні»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Мер чекав, що «брязкання зброєю» Російської Федерації стане початком мирних переговорів.

«Я чекав, що це привід сісти за стіл переговорів… із Росією. Накопичення військ… гра м’язами там …»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наступна новина наради – це тарифи. Міська влада ініціювала їх перегляд. Звісно ж, у бік збільшення.

«Цього тижня зареєстровано заяви на перегляд тарифів»,- Віктор Геращенко, заступник чернігівського міського голови.

Криза в тепловій сфері змусила мера ініціювати передачу місту цілісних майнових комплексів цієї приватної, але вже збиткової зараз галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Чернігова назвав одну з причин агресії Росії

«Про створення робочої групи щодо повернення ЦМК «Облтеплокомуненерго». Ми не продовжуємо термін оренди. І це перший із двох ЦМК, який повертатиметься до управління містом»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наслідки для багатьох працівників «Облтеплокомуненерго», за словами міського голови, будуть невтішні.

«На жаль, скоротити і працівників. Тому що при скороченні котельні це відбудеться»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також на нараді обговорили ще одне важливе питання. Одяг міського голови. Точніше, його куртку, яку окремі депутати оцінили в майже мільйон гривень, ідентифікувавши як відомий бренд Zilli. Атрошенко інформацію спростував.

«Мене марка речей, там зіллі – шміллі, просто не цікавить»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Але продемонстрував неабияку обізнаність у світі моди.

«Я трішки знаюся на цих речах. Там чітко видно за замками, що це не Zilli. По-друге, Zilli я купував би дуже обережно, бо це не краща італійська фірма. Вона вульгарна така»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

На цій брендовій ноті нараду було завершено. Чиновники почали готуватися до іншої – щодо територіальної оборони від можливої агресії російських військ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Михайло Пронін

Ще статті по темі

Back to top button