Суспільство (відео)

На Чернігівщині створять перелік об’єктів незавершеного будівництва (Відео)

На Чернігівщині планують створити перелік об’єктів незавершеного будівництва, які раніше фінансувалися за державні кошти. Таку можливість розглянули в Чернігівській обласній державній адміністрації на засіданні робочої групи з питань управління та розпорядження об’єктами державної власності.

«Формування переліку всіх об’єктів незавершеного будівництва, що здійснювалося в попередні роки за рахунок коштів державного бюджету, та пропозицій щодо їх подальшого використання», — Дмитро Іванов, заступник голови Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старий Чернігів: загадкове шатро, відсутність підземок і будівництво центру (Фото)

Окремим пунктом на нараді обговорили подальшу долю таких недобудов, як модульна котельня для дитячого садка та їдальня в Талалаївській громаді. Керівництво обласної адміністрації запевнило, що всі питання щодо державного майна будуть вирішуватися відкрито для громади.

«Всі питання і щодо майна, і щодо всього іншого відкриті. І всі ті недобудови чи інші заклади, які не використовуються, але відбувається витрачання коштів, ми будемо їх використовувати ефективно, і все, що належить нам, має належати нашій громаді», — Дмитро Іванов, заступник голови Чернігівської ОДА.

Одним із варіантів подальшої долі недобудов, у яких громада не має потреби, – це виставлення їх на аукціон, зокрема й тому, що потенційно вони становлять небезпеку для життя людей, які з тих чи інших обставин можуть там перебувати.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Михайло Пронін

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button